Obecné nařízení na ochranu osobních údajů - GDPR

25. května 2018 vstupuje v účinnost evropské nařízení, které nahrazuje dosavadní směrnici 95/46/ES a zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Nařízení se týká všech subjektů, které zacházejí s osobními údaji, tedy i SVJ a bytových družstev, které schraňují a shromažďují údaje o svých členech a dalších osobách. Rádi Vašemu SVJ pomůžeme se zjištěním, co je potřeba upravit a s implementací změn a postupů pro naplnění podmínek plynoucích z GDPR. Vycházíme při tom z dlouholetých zkušeností v oboru bytového práva i právních služeb jako takových.


GDPR Kalkulačka zdarma

Na základě vašich odpovědí vám zašleme základní informace pro vaše SVJ. Zdarma vám tedy poradíme, zda a do jaké míry se vás týká nařízení GDPR, co budete pro jeho implementaci potřebovat a jak můžete potřebné úpravy řešit.

Přístup k osobním údajům mají
O našich členech zpracováváme citlivá data v oblasti

Audit pro GDPR

Prověříme vaše aktuální nakládání s osobními údaji, Zjistíme, co je potřeba změnit pro splnění GDPR a navrhneme nejvhodnější řešení pro správu osobních údajů.

Školení GDPR pro SVJ

Otevřený kurz GDPR zaměřený speciálně na SVJ a bytová družstva. Pořádáme speciální školení provýbory i pro členy a správce. Vybírat můžete z několika termínů v Praze a Brně.

Dokumentace pro GDPR

Připravíme vašemu SVJ na míru sadu dokumentů, které jsou nově podle zákona vyžadovány. Současně získáte návod na jejich správné používání v praxi, abyste splnili nařízení GDPR.

Balíček Audit + Dokumentace

Pokud nechcete mít s GDPR více starostí, můžete využít náš výhodný balíček, ve kterém získáte jak audit, tak povinné dokumenty pro splnění nařízení GDPR. A to vše s cenovým zvýhodněním.

SVJ Právník

Portál SVJPrávník nabízí specializované právní poradenství pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) a bytová družstva. Rádi Vám pomůžeme s řešením právních problémů Vašeho společenství vlastníků.

Naše služby fungují velmi jednoduše - objednáte si Vámi zvolenou službu (pomocí webového formuláře, telefonicky či e-mailem), my Vás obratem kontaktujeme a domluvíme se na podrobnostech. Vždy se snažíme co nejvíce vyjít vstříc Vašim požadavkům.

Informace zde obsažené nejsou nabídkou (návrhem na uzavření smlouvy) ani veřejným příslibem.